Despre noi

Firma specializata de administrare imobile

Suntem o companie tanara, in plina dezvoltare si ne dorim sa crestem impreuna cu dumneavoastra si pentru ca acest lucru sa se intample ne-am propus sa va oferim servicii ireprosabile din punct de vedere al calitatii.

In acest sens suntem in permantenta la curent cu prevederile legale report writing help essayclub aflate in vigoare si folosim cele mai performante platfome de administrare existente.
Personalul nostru este calificat in administrarea de imobile, urmand in acest sens cursuri de specializare in domeniu si detinand licenta de administrator imobile eliberata de autoritatile locale.
Activitatea desfasurata de noi este complet transparenta, beneficiarul serviciilor putand in orice moment sa verifice corectitudinea si calitatea serviciilor.
Comunicarea cu proprietariI este un lucru deosebit de important in aceasta activitate, motiv pentru care am investit mult in aceasta latura, punand la dispozitia dumneavoastra mai multe platforme de contact, gandite sa usureze mult comunicarea cu dvs.
Tintim sa ajungem cat mai sus in acest segment, si suntem constienti ca nu putem face lucurl acesta decat prin corectitudine,profesionalism si integritate.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

FIRMA ADMINISTRARE BLOCURI SI ASOCIATII DE PROPRIETARI

  • Este mult mai simplu sa stai la bloc!!!Acum avem posibilitatea sa achitam cotele de intretinere direct din fata calculatorului , primim notificari importante prin SMS sau e-mail. Suntem foarte incantati de aceasta colaborare!
    Romanel Birsanu Locatar
  • Ne-am mutat de curand intr-un bloc adminsitrat de voi si am ramas placut impresionata de transparenta unei adminsitrari facute in mod profesionist ! Va multumim!
    Liliana Macovei Locatar
  • Excelenta colaboare , recomand cu incredere !
    Cristian Niros Presedinte Asociatie de Proprietari