Supraveghere video

Sisteme de Supraveghere Video pentru Asociatiile de Locatari

Cunoscand problemele cu care se confrunta asociatiile de proprietari, compania noastra vine in sprijinul dumneavoastra oferindu-va GRATUIT in sistem de abonament, un sistem de supraveghere complet si performant , care sa deserveasca nevoilor dumneavoastra , astfel incat bunurile personale sa fie in siguranta, iar orice inclacare a proprietatii dumneavoastra sa nu ramana nepedepsita.

Avantajele folosirii unui sistem de supraveghere video intr-o Asociatie de proprietari

 1. Supravegherea 24/24h a scarii de bloc cu posibilitatea vizualizarii inregistrarilor de la orice dispozitiv conectat la Internet(Calculator, Laptop, Tableta, etc.)
 2. Descurajarea potentialilor infractori; conform statisticilor un obiectiv protejat cu sistem de supraveghere video sau cu sistem de alarma impotriva efractiei are un puternic rol de descurajare pentru potentialii raufacatori.
 3. Prin folosirea unui sistem de monitorizare video, Asociatia de proprietari are la dispozitie NON-STOP, filmari cu toate persoanele  care au patruns in obiectiv. Spre exemplu in cazul unei spargeri de locuinte se pot vizualiza inregistrarile sistemului si identifica persoanele suspecte care au patruns in obiectiv precum si ora la care s-a petrecut evenimentul.
 4. Identificarea rapida a raufacatorilor care au patruns in obiectiv.
 5. Controlul strict al angajatilor asociatiei.

Avantaje pentru folositea sistemului de supraveghere video in sistem abonament

 • Costuri Instalare 0 Lei
 • Instalare echipamente executata de companie licentiata I.G.P.R.
 • Garantia echipamentelor acopera chiar si cazurile de vandalizare sau furt
 • Garantia extinsa (pe toata perioada de desfasurare a contractului)
 • Monitorizare echipamamente 24/24 ore.
 • GRATUIT copii ale intregistrarilor pe suport CD/DVD ori de cate ori sunt solicitate
 • GRATUIT suport tehnic pe toata perioada de desfasurare a contractului .

Descriere Servicii asigurate

Monitorizare Echipamente – Daca beneficiarul asigura o conexiune la Internet in locatia unde se va instala DVR-ul, compania noastra asigura monitorizarea camereor 24/24 ore, 365 zile pe an si in cazul avariilor sau functionarilor in afara parametrilor normali, serverul de monitorizare ne anunta instantaneu despre problemele aparute,astfel reusim sa remediem orice defectiune intr-un timp extrem de redus ,fara a mai fi nevoie de sesizarea dumneavoastra.

GARANTIE – Pentru sistemele in regim de abonament de asigura garantie totala sistemului pe toata perioada lui de desfasurare. Garantia acopera absolut toate elementele componente sistemului si este valabila chiar si pentru cazurile de vandalizare sau furt. Timpul de interventie in cazul unor avarii este de maxim 6 ore de la declansarea avariei.

COPII ALE INREGISTRARILOR – ori de cate ori sunt solicitate copii ale sistemului de supraveghere video personalul nostru va pune la dispozitie GRATUIT copii ale acestuia pe suport CD sau DVD .